WELKOM OP DEZE WEBSITE!

Favoriete plek

Iedereen heeft een favoriete plek. Een plek waar je speciale herinneringen aan hebt, een plek die anders is dan elke andere plek, een plek waar je je thuis voelt of zelfs beter. Dat is wat Puente Romano voor ons is!

APPARTEMENTEN

Accommodaties

“Een plek waar je je thuis voelt of zelfs beter. Dat is wat Puente Romano voor ons is!”

MARK & EVA

MARBELLA STRAND

Locatie

In het hart van de ‘Golden Mile’ in Marbella, direct aan de stranden van de Middellandse Zee, met restaurants van wereldklasse o.a. NOBU, Cipriani, BIBO, Lena, Seagrill, COYA, SupperClub en Chiringuito op 3 minuten loopafstand, gesitueerd rondom de echte Romeinse brug (uit de 1ste eeuw), alsmede alle sportfaciliteiten zoals tennis/paddel/gym en natuurlijk het klimaat complementeert het gehele plaatje. Dit betekent dat je elke dag kan kiezen om je te laven aan het luxe leven dat Puente Romano te bieden heeft of je kan genieten van het Spaanse leven in de rustige omgeving van het appartement en de oude stad Marbella.

CONTACT

APPARTEMENT PHASE II

Service

“What a lovely place! The apartment and location are great!”

LIANNE VAN GROEN

“Thank you for sharing this beautiful place with us.”

HELGA VAN KOOPEREN

MARBELLA

Activiteiten

Fantastische Restaurants

Restaurants van wereldklasse zoals NOBU, Cipriani, BIBO, Lena, Seagrill, COYA, SupperClub en Chiringuito op 3 minuten loopafstand en onderdeel van het Puente Romano Resort.

Oude Centrum van Marbella

Geniet van het Spaanse leven in de romantische straten van de oude stad Marbella of ga lekker winkelen bij de mooie boetiekjes.

Water- en Sportactiviteiten

Je kunt naar de prachtige stranden of het zwembad, maar ook op verschillende locaties sporten zoals hardlopen, tennissen, padel spelen of fitnessen.

Over

ons

Vanaf het eerste moment dat we in Puente Romano komen, 10 jaar geleden, zijn we geraakt door de schoonheid. Aangezien wij heel graag ons gevoel met jullie willen delen hebben we besloten om onze appartementen te verhuren. We beloven je dat het een bijzondere ervaring zal worden.

Mocht je vragen hebben, of willen boeken, dan kan je ons bereiken via info@apartmentpuenteromano.com of het formulier hieronder.

Mark & Eva

Nederland