Welkom op onze website!

Iedereen heeft een favoriete plek. Een plek waar je speciale herinneringen aan hebt, een plek die anders is dan elke andere plek, een plek waar je je thuis voelt of zelfs beter. Dat is wat Puente Romano voor ons is!

Vanaf het eerste moment dat we in Puente Romano komen, 8 jaar geleden, zijn we geraakt door de schoonheid. Het is de uitzonderlijke combinatie van ingrediënten die het resort zo speciaal maken. In het hart van de ‘Golden Mile’ in Marbella, direct aan de stranden van de Middellandse Zee, met restaurants van wereldklasse o.a. NOBU, Bibo, Lena, the Supperclub en Chiringuito op 3 minuten loopafstand, gesitueerd rondom de echte Romeinse brug (uit de 1ste eeuw), alsmede alle sportfaciliteiten zoals tennis/paddel/gym en natuurlijk het klimaat complementeert het gehele plaatje. Dit betekent dat je elke dag kan kiezen om je te laven aan het luxe leven dat Puente Romano te bieden heeft of je kan genieten van het Spaanse leven in de rustige omgeving van het appartement en de oude stad Marbella.

Aangezien wij heel graag ons gevoel met jullie willen delen hebben we besloten om ons appartement te verhuren. Het is volledig gerenoveerd, gesitueerd op de begane grond van het gedeelte Phase II, in een afgesloten gebied met parkeermogelijkheid. Het appartement is ongeveer 120m2 groot en heeft een 30m2 terras met zowel zon als veel schaduw, uitkijkend over het zwembad en de tropische tuin. Het is geschikt voor stellen en families, je kunt idealiter met 4 en maximaal 6 personen verblijven in ons appartement met de 2-3 kamers en 2 badkamers. Het zal je aan niets ontbreken.

We beloven je dat het een bijzondere ervaring zal worden.

Mocht je vragen hebben, of willen boeken, dan kan je ons bereiken via info@apartmentpuenteromano.com.

Mark & Eva

Nederland